Remember voor particulieren

Re-member levert aan particulieren diensten in de vorm van advies- en hulpverleningsgesprekken. De gesprekken gaan meestal over relationele problemen binnen gezinnen, tussen partners, familieleden, vrienden etc. maar ook over werkgerelateerde problemen.

Enkele (geanonimiseerde en samengestelde) voorbeelden van situaties waarin Re-member kan ondersteunen:

  • "Mijn ex-partner en ik hebben steeds weer conflicten over de bezoekregeling. Van haar mag ons zoontje Wim allerlei dingen die ik niet goed vindt voor hem."
  • "Ik ben nu 3 jaar met Ronald getrouwd, maar we hebben steeds vaker ruzie. Hij wil elke twee weken op bezoek bij zijn ouders, maar ik wil niet meer mee want mijn schoonmoeder heeft veel te veel invloed op hem."
  • "Robin, onze oudste zoon is een voorbeeldig kind. Maar met Tom, onze zoon van 15 hebben we voortdurend ruzie. Hij lijkt wel onbereikbaar. Aan onze opvoeding kan het niet liggen heeft ook Robin ons laatst wel laten weten. Graag willen we weten hoe we Tom weer kunnen laten gehoorzamen".
  • "Mijn vader wil graag dat ik in het familiebedrijf kom werken, maar ik ben er niet zeker van of ik het wel wil. Laatst zei mijn moeder dat ik mijn vader ongelukkig maak en dat hij nu weer meer is gaan drinken".

Er wordt gewerkt vanuit het contextuele denken (Contextueel: wat is dat?). Re-member lost niet zelf problemen op, maar wil mensen helpen om zelf verder te komen.

Lees meer over de Contextuele hulpverleningsgesprekken

Wilt u een vrijblijvende kennismaking? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.